Ας συστηθούμε

Οι μαθητές του ΣΤ’2 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού σας καλωσορίζουν στο ιστολόγιό τους …

27 responses to “Ας συστηθούμε

 1. Γεια! είμαι ο Ανδρέας Π. και είμαι μαθητής της ΣΤ΄2 στο 10ο Δημοτικό σχολείο Κορυδαλλού.Ασχολούμαι με την άθληση πάω σε μια ομάδα ποδοσφαίρου, το ποδόσφαιρο μου αρέσει πολύ.

 2. Γεια! είμαι η Χριστίνα Π.. και είμαι μια μαθήτρια της ΣΤ΄2 ταξης στο 10ο Δημοτικό σχολείο Κορυδαλλού .

  • Γεια!Είμαι η Ερμιόνη χ… και είμαι μαθήτρια της ΣΤ’2 τάξης στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού.Ασχολούμαι με το χορό και μου αρέσει πάρα πολύ.

 3. Γεια! είμαι ο Γιώργος Ν. και είμαι μαθητής της ΣΤ΄2 στο 10ο Δημοτικό σχολείο Κορυδαλλού.Ασχολούμαι με τον αθλητισμό,τα βιντεοπαιχνίδια και τα παιχνίδια στον υπολογιστή και τρελαίνομαι για το ποδόσφαιρο.

 4. Γεια σας ! Είμαι ο Μιχάλης Μ. και είμαι μαθητής στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού . Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και η ομάδα που αθλούμαι είναι ο Α.Ο. Κορυδαλλός μαζί με τον φίλο μου τον Ανδρέα Π. Τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με επιτραπέζια παιχνίδια και βλέπω αμερικάνικες κωμωδίες με τους φίλους μου . Η λατρεία μου όμως είναι το ποδόσφαιρο και λυπάμαι που ο φανατισμός κάνει τους ανθρώπους κακούς και βίαιους …

 5. Γεια!!! Ειμαι ο Γιώργος Μ. και είμαι μαθητής της ΣΤ’2 τάξης του 10ου Δημ. Σχολείου Κορυδαλλού. Είμαι φίλος με τον Γιωργο Ν. και μου αρέσει το Bowling ,τα αμάξια Ford και οι υπολογιστές.

 6. Γεια!! Είμαι η Μαρία χ. μαθήτρια της ΣΤ’2 τάξης στο 10ο Δημοτικό σχολείο Κορυδαλλού.Μ’αρέσει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αλλά πιο πολύ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 😛 😛 😛 ^_^

 7. Γεια σας…είμαι η Ελευθερία Λ. και είμαι μαθήτρια της Στ’2 τάξης στο 10ο Δημοτικό σχολείο Κορυδαλλού…Ασχολούμαι με αθλήματα και με ηλεκτρονικά παιχνίδια και πιο πολύ με το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ …

  • Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά και να θυμόμαστε αυτά που περάσαμε,τα καλά βέβαια … Το 2011 φεύγει και μπαίνει ένας καινούριος χρόνος και καλά μυαλά να έχουμε να διαβάζουμε ……..2012 ……..♥

 8. Γεια σας , είμαι η Σταυρούλα Μ…….και είμαι μαθήτρια της ΣΤ΄2 τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού .Ασχολούμαι με διάφορα αθλήματα και μου αρέσει πάρα πολύ το μπάσκετ και το βόλεϊ.

 9. Γεια!!!!!!! είμαι ο Διονύσης Χ.και είμαι μαθητής της ΣΤ’2 τάξης στο 10 Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού .Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και μου αρέσει πάρα πολύ.

 10. Γεια !!!!!!!!! Είμαι η Ελένη Χ. και είμαι μαθήτρια της ΣΤ’2 Τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού . Μου αρέσει πολύ η μουσική και η άθληση . Επίσης ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις Χριστίνες και σε όλους τους Χρήστους!!!!!!!!!!!!!!

 11. Γεια σας ! Είμαι η Μαίρη Αβ. και έχω το Κυλικείο στο 10ο Δ.Σ.Κ . Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα Ζουζούνια του ΣΤ2 καλή αρχή στο ιστολόγιο τους και καλή συνέχεια . Χρόνια Πολλά στη Χριστίνα Π. και τη Χριστίνα Ουρ.και σε όλη την τάξη το 2012 , η τελευταία χρονιά στο Δημοτικό , να είναι αξέχαστη …

 12. Συγχαρητήρια για το ιστολόγιο που δημιουργήσατε.Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες!!!

 13. Κύριε Δημήτρη σας ευχαριστούμε που μας μάθατε τόσα πολλά πράγματα και το κυριότερο ήταν που μας μάθατε να σεβόμαστε και να γίνουμε πιο καλά άτομα στο μέλλον.Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ γιατί είστε ο πιο καλός και δραστήριος δάσκαλος.Σας εύχομαι πάντα να είστε έτσι όπως είστε και να μην αλλάξετε ποτέ.

 14. Κύριε ένα ευχαριστώ και από εμένα όπως είπε και η Ερμιόνη μας μάθατε πολλά!!!Έχουμε χαρά αλλά και λύπη…Χαρά επειδή φεύγουμε =( αλλά και χαρά σε εισαγωγικά που θα γνωρίσουμε ένα «νέο» κόσμο…Τι κόσμο…τέλος πάντων…Από εμένα έχετε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ επειδή μιλάω και ζωγραφίζω και άλλαααααααα πολλά…..Θα μας λείψετε κύριε^^ =( αλλά θα μας λείψουν και οι πολλές αναμνήσεις μας……………………Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ….ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!! ❤

 15. Γεια σας,ονομάζομαι Μαρία Κ. και εκ μέρους όλων των κοριτσιών της ομάδας καλοθοσφαίρισης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού θα ήθελα να σας ενημερώσω για τους διασχολικούς αγώνες καλαθοσφαίρισης κοριτσιών που έγιναν και θα γίνουν.Το Σάββατο 19 Μαϊου 2012 ,στις 10:30, παίξαμε με το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού και νικήσαμε 42-2.Την ίδια μέρα στις 14:30 παίξαμε με το 12ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού και νικήσαμε 21-11.Μετά από αυτούς τους αγώνες λογικό ήταν να περάσουμε και στον ημιτελικό.Ε, λοιπόν έτσι κι έγινε.Την Κυριακή 20 Μαϊου 2012,στις 11:00,παίξαμε με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού και νικήσαμε 25-5 και λογικό είναι να περάσουμε και στο Μεγάλο Τελικό, αλλά επειδή δεν ξέρουμε αν είναι το Σάββατο 26 Μαϊου 2012 ή την Κυριακή 27 Μαϊου 2012 θα επικοινωνήσω ξανά μαζί σας όταν θα ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία και ώρα του μεγάλου τελικού.Μέχρι τότε αντίο σας.

  • Γεια σας και πάλι.Σας ξαναγράφω για να σας ενημερώσω για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει τα Σάββατο 28/5/2012 και ώρα 12:00.Για το καλό του σχολείου και της ομάδας θέλουμε να σας έχουμε όλους εκεί για να μας εμψυχώνετε.Επίσης η απονομή των βραβείων και των μεταλίων που θα γίνει την ίδια μέρα στις 20:45.Θα το εκτιμούσαμε πάρα πολύ αν είσασταν εκεί.Σςα περιμένουμε στο κλειστό γυμναστήριο Κορυδαλλού το Σάββατο στις 12:00.Με εκτίμηση ,η ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού.Σας περιμένουμε να σας δούμε εκεί να μας εμψυχώνετε.Τα λέμε!!!

 16. Μπράβο σας κοριτσάρες μας ! Μας κάνετε περήφανους ! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια ! Εύχομαι στο μεγάλο τελικό να μπορέσουμε να σας παρακολουθήσουμε και να σας χειροκροτήσουμε .

 17. Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια των κοριτσιών και τη συμμετοχή τους στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης …Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια για το πάθος και την επιμονή σας , όσο και για την άψογη συμπεριφορά σας !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s